PS5 APPP PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,871 kez görüntülenmiş, 399 yorum ve 106 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eeerrrriiik

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
387
708
93

Program şu an test aşamasında olsa da, aşağıda çalıştığı doğrulanmış dosyalar listelenmiştir.

Artık klasör yapısındaki oyunları aşağıda bulunan programı kullanarak güvenli bir şekilde PKG formatına dönüştürebilirsiniz.

Programın kullanımına ilişkin tüm detaylar aşağıda adım adım açıklanmıştır.

Ayrıca oluşturulan PKG dosyasının PS5 konsolunda nasıl kullanılacağı ve çalıştırılacağı ile ilgili talimatlar da aşağıda yer almaktadır.

Gerekli tüm dosyalar ve programlar aşağıda bulunmaktadır.

NOT: Bilginize - Dahilide çalışmayan oyunları da çalıştırıyor.

PKG DOSYASI OLUŞTURMA VİDEOSU

PKG NASIL AKTİFLEŞTİRİLİR? (PAYLOAD MANAGER)

PKG NASIL AKTİFLEŞTİRİLİR (ETAHEN ÜZERİNDEN)

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
466
191
43
Bu konuyla ilgili, şu an test aşamasında olsa da aşağıda çalıştığı doğrulanmış dosyalar bulunmaktadır.
Ben şahsen indirip kurdum ve çalıştığını gördüm.
şuan Silent Hill F türkçe pkg yaptım gayetde akıcı şekilde oynanılıyor.

Bilinen sorunlar: Oyundan çıktıktan birkaç dakika sonra kernel panic meydana gelebiliyor. Firmware sürümü 8’in altındaysa kernel panic oluşuyor. Ayrıca konsol uyku modundan (Rest Mode) uyandırıldıktan sonra çalışmıyor.

[Gizli içerik]
teşekkürler. bende cronos deniyorum ama pcde sorun çıktı biraz zaman alacak. sonucu yazarım

caiser2665

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 30, 2025
99
37
18
Bu konuyla ilgili, şu an test aşamasında olsa da aşağıda çalıştığı doğrulanmış dosyalar bulunmaktadır.

Bilinen sorunlar: Oyundan çıktıktan birkaç dakika sonra kernel panic meydana gelebiliyor. Firmware sürümü 8’in altındaysa kernel panic oluşuyor. Ayrıca konsol uyku modundan (Rest Mode) uyandırıldıktan sonra çalışmıyor.

[Gizli içerik]
Teşekkürler

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
459
185
43
Ps5 pkg yide gördük sonunda :)
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıdakilerden hangilerini indirmek gerekiyor? Mesela a53 ve fpkg yazdığınız linkleri kesin indirip kurmak mı lazım? Destekleyen minimum kstuff sürümü 1.12 mi? Emeğinize sağlık.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Birde oyunu bu yöntemle ssd ye kurabiliyor muyuz ps4 teki gibi eğer öyleyse genişletilmiş depolama olarak mı görecek?

Son düzenleme:

Yusuf keleş

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 16, 2022
138
49
28

[Gizli içerik]
Teşekkürler